Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας (ΝΔ): Η αποφυλάκιση Ρουπακιά αποτελεί στίγμα στη λειτουργία των δικαστικών θεσμών της χώρας

Τζαβάρας (ΝΔ): Η αποφυλάκιση Ρουπακιά αποτελεί στίγμα στη λειτουργία των δικαστικών θεσμών της χώρας
«Η αποφυλάκιση του Γ. Ρουπακιά θα ήταν αδιανόητη κάτω από στοιχειωδώς παραδεκτές συνθήκες λειτουργίας του Κράτους ως δίκαιης πολιτείας», υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Ότι η αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αποτελεί στίγμα στη λειτουργία των δικαστικών θεσμών της χώρας, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.
Ειδικότερα, δήλωσε πως «η σημερινή απελευθέρωση από τις Φυλακές Κορυδαλλού του Γιώργου Ρουπακιά, δράστη της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, λόγω συμπληρώσεως του προβλεπόμενου ανωτάτου ορίου προσωρινής κράτησης, προτού ολοκληρωθεί η συνεχιζόμενη δίκη του, θα ήταν αδιανόητη κάτω από στοιχειωδώς παραδεκτές συνθήκες λειτουργίας του Κράτους ως δίκαιης πολιτείας».
Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ προσέθεσε αιχμηρά ότι «αναμφίβολα αποτελεί στίγμα στη λειτουργία των δικαστικών θεσμών της χώρας, που δεν θα εξαλειφθεί εάν, επιτέλους, δεν αποφασίσουμε να θεσπίσουμε εγγυήσεις απονομής έγκαιρης και αποτελεσματικής ουσιαστικής δικαιοσύνης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης