Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Εάν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό πάμε σε εκλογές στις 8 Μαΐου

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Εάν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό πάμε σε εκλογές στις 8 Μαΐου
Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση, γιατί θα πάει στα σκουπίδια και δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή είπε ο κ.Λεβέντης
Την εκτίμηση πως εάν δεν περάσει το ασφαλιστικό από τη Βουλή η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές την Κυριακή του Θωμά, δηλαδή στις 8 Μαΐου διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι ο Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές του λέγοντας τους ότι είτε ψηφίζετε το νομοσχέδιο είτε πάμε σε εκλογές.
«Εάν πρωθυπουργός παίξει το χαρτί των εκλογών θα υπάρξει ανταρσία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος αναφερόμενος στη κυβερνητική κρίση που ξέσπασε στο εσωτερικό της κυβέρνησης, είπε ότι ποτέ δεν πίστεψε ότι ο Π.Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση.
«Εάν το κάνει πολιτικά ο ίδιος θα πάει στα σκουπίδια καθώς θα δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή και θα έχει την τύχη των κ. Κουβέλη και Καρατζαφέρη», υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος τόνισε ότι εξ αρχής οι απειλές Καμμένου ήταν φάρσα.
«Βλέπει πως γκρεμίζεται στις δημοσκοπήσεις και προσπαθεί να τονώσει τον πατριωτισμό των οπαδών του» είπε ο κ.Λεβέντης, εκτιμώντας πως θα εκδηλωθεί κίνηση Καραμανλή ο οποίος όπως είπε δεν είναι στη γραμμή της ΝΔ … «αφήστε τον Τσίπρα να πέσει ώστε η χώρα να πάει σε εκλογές».
Ερωτηθείς για ενδεχόμενες νέες συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι η Φώφη Γεννηματά σύρεται και πως ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν είναι τίποτα σημαντικό λέγοντας ότι «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είναι κέντρο διερχομένων …».
Επιπλέον, ο κ.Λεβέντης τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο εάν μπει ένας ευρωπαϊκός πόλος στην κυβέρνηση.
Όσον αφορά τα εσωτερικά του προβλήματα, ύστερα από το εξώδικο που του έστειλαν στελέχη του κόμματος του για τη μη τήρηση της προεκλογικής του δέσμευσης για αλλαγή βουλευτών στο κόμμα του κάθε έξι μήνες, ο κ.Λεβέντης υπογράμμισε ότι διαπίστωσε ότι για να αποκτήσει κάποιος βουλευτής κοινοβουλευτική εμπειρία χρειάζεται τουλάχιστον ένας χρόνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης