Πολιτική

Βίτσας: Σε πολύ υψηλό βαθμό η κυβερνητική συνοχή - Απαραίτητοι Π. Καμμένος και Γ. Μουζάλας

Βίτσας: Σε πολύ υψηλό βαθμό η κυβερνητική συνοχή - Απαραίτητοι Π. Καμμένος και Γ. Μουζάλας
Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη, ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι «πρέπει δια της πειθούς να αδειάσει»
Ότι η συνοχή της κυβέρνησης είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Real FM 97,8”, στον απόηχο της υπόθεσης Μουζάλα.
Ο ίδιος προσέθεσε, μάλιστα, ότι συνεργάστηκε σήμερα με τον Π. Καμμένο, με τον οποίο μοιράζονται, άλλωστε, το ίδιο «σπίτι», το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ερωτηθείς σχετικά, χαρακτήρισε ως απαραίτητους για την κυβέρνηση, τόσο τον Π. Καμμένο, όσο και τον Γ. Μουζάλα.
Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη, ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι «πρέπει δια της πειθούς να αδειάσει», προσθέτοντας πως τις τελευταίες 17 μέρες αυξήθηκαν κατά 13.000-14.000 οι πρόσφυγες στην περιοχή.
Παράλληλα, ο υπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι «όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, στην οποία θεωρώ ότι θα περιλαμβάνεται και η μετεγκατάσταση από την Ελλάδα και από την Τουρκία, θα αλλάξει όλος ο τρόπος σκέψης και θα χτυπηθούν οι ψεύτικες ελπίδες που δίνουν οι διακινητές».
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, η κυβέρνηση εργάζεται πάνω και σε ένα plan B, αυτό «της φιλοξενίας αυτών των ανθρώπων».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης