Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η κωλοτούμπα Καμμένου αποκαλύπτει τα παζάρια εξουσίας στην κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Η κωλοτούμπα Καμμένου αποκαλύπτει τα παζάρια εξουσίας στην κυβέρνηση
Έχει αποκαλυφθεί ο φαρισαϊσμός Καμμένου, διότι ο ίδιος έχει αναφερθεί στα Σκόπια ως Μακεδονία, τονίζεται σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη
Eπίθεση στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εξαπολύει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τον κατηγορεί για κωλοτούμπα και φαρισαϊσμό στο θέμα που έχει προκύψει με την αναφορά του αναπληρωτή υπ. Μετανάστευσης, Γ. Μουζάλα, στα Σκόπια ως Μακεδονία.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «χθες είχαμε τονίσει με έμφαση ότι ο κ. Καμμένος εκβιάζει σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, προκειμένου να αποκομίσει λάφυρα εξουσίας» και προσθέτει ότι «η σημερινή του κωλοτούμπα αποκαλύπτει περίτρανα τα παζάρια εξουσίας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».
«Άλλωστε έχει αποκαλυφθεί ο φαρισαϊσμός του διότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος είχε αναφερθεί στα Σκόπια, ως Μακεδονία», σημειώνεται.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση είναι «δίχως κύρος, αξιοπιστία και προοπτική», μια κατάσταση που «δυστυχώς εμφανίζεται την ημέρα της κρίσιμης Συνόδου για το προσφυγικό».
«Σε αυτή τη Σύνοδο, η κυβέρνηση έχει μια τελευταία ευκαιρία να υπερασπιστεί την εθνική ασφάλεια, τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα συμφέροντα του Ευρύτερου Ελληνισμού (και ειδικά της Κύπρου), σύμφωνα με την εθνική γραμμή που χαράχτηκε στη συνάντηση των αρχηγών. Μέχρι σήμερα δυστυχώς, δεν έχει προωθηθεί τίποτε από όσα συμφωνήθηκαν..
»Επιμένουμε για μια ακόμη φορά στα θέματα των εθνικών συμφερόντων διότι η σιωπή του Πρωθυπουργού στις προκλήσεις Νταβούτογλου στη Σμύρνη (casus belli, παραβιάσεις), οι ασάφειες στην συμφωνία με την Τουρκία, η σιωπή του στην συνάντηση του Παρισιού για την αναφορά της FYROM ως «Μακεδονία», και οι κίνδυνοι που αναδύονται για την συμφωνία Ελσίνκι, είναι ανησυχητικά φαινόμενα σε σχέση με την υπεράσπιση πάγιων θέσεων μας στην εξωτερική πολιτική», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης