Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Υπερβολική η απαίτηση για αποχώρηση του Μουζάλα – Δεν συντρέχει λόγος απομάκρυνσης του

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Υπερβολική η απαίτηση για αποχώρηση του Μουζάλα – Δεν συντρέχει λόγος απομάκρυνσης του
Κανείς δεν πίστεψε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα είχαν συνεργασία για τετραετίες υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Υπερβολική χαρακτήρισε την απαίτηση που διατυπώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα για τη δήλωση του, με την οποία αποκάλεσε Μακεδονία τα Σκόπια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Χρυσόγονος.
«Ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας υπέπεσε σε ένα λεκτικό ολίσθημα και εμείς το αναγάγουμε σε μείζον που δημιουργεί εικόνα διχασμού στην Ελλάδα» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Χρυσόγονος, ο οποίος υποστήριξε πως δεν συντρέχει λόγος απομάκρυνσης του κ.Μουζάλα.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως οι δύο κυβερνητικοί εταίροι έχουν ιδεολογικές διαφορές και τόνισε ότι κανείς δεν πίστεψε πως τα δύο αυτά κόμματα θα μπορούσαν να έχουν συνεργασία για τετραετίες.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος και αυτός υποστήριξε πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος για να παραιτηθεί ο κ. Μουζάλας και δεν πρέπει να παραιτηθεί».
«Θα έλεγα δε ότι είναι ένας από τους πιο πετυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης στο πιο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα όχι μόνο η χώρα αλλά συνολικά η Ευρώπη.
Άρα, δεν έχει καμία λογική βάση.
Το, δε, συμβάν δεν το θεωρώ σοβαρό, όπως μάλιστα ο ίδιος το εξήγησε αναλυτικά με τη δήλωση που έκανε» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης