Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεδομένη η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά όχι στον Γ. Μουζάλα

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεδομένη η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά όχι στον Γ. Μουζάλα
Ο κ.Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ στήριξαν από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση Τσίπρα προκειμένου να ξεφύγει η πατρίδα από τη διαπλοκή 
Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και μάλιστα με ορίζοντα τετραετίας, δίνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, όπως τόνισε μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το θέμα Μουζάλα παραμένει στο τραπέζι. 
«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή είναι δεδομένη.
Θέσαμε το θέμα ότι δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα» είπε ο κ.Καμμένος, αναφέροντας πως οι ΑΝΕΛ περιμένουν τις κινήσεις του πρωθυπουργού μόλις αυτός επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό.
Ο κ.Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ στήριξαν από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση Τσίπρα προκειμένου να ξεφύγει η πατρίδα από τη διαπλοκή και επεσήμανε πως την ερχόμενη Τρίτη στη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη θα δοθούν ονόματα και διευθύνσεις για τη διαπλοκή.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι πρώτο και κυρίαρχο θέμα είναι τα εθνικά θέματα της χώρας για αυτή τη συνεργασία, αναφέροντας και τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ότι δεν αλλάζει η εθνική γραμμή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Η συνεργασία μας μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί πολύ καλά.
Ανεξάρτητα εάν επρόκειτο για λεκτικό λαθος έδωσε τροφή σε εθνομηδενιστές» είπε αναφερόμενος στη δήλωση Μουζάλα, υπογραμμίζοντας πως εμμένει στην θέση του και ζητά την παραίτηση του υπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης