Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (αναπ. υπ. Άμυνας): Καμμένος και Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για το προσφυγικό – Έχουν καταφέρει πολλά

Βίτσας (αναπ. υπ. Άμυνας): Καμμένος και Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για το προσφυγικό – Έχουν καταφέρει πολλά
Απαραίτητη η συνδρομή και των δύο στο κυβερνητικό έργο την παρούσα φάση υποστήριξε ο κ.Βίτσας
Την θέση ότι τόσο ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος όσο και ο αναπληρωτής υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας «έχουν δώσει την ψυχή τους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και έχουν καταφέρει πολλά, διεθνοποιώντας το θέμα» διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Βίτσας υποστήριξε ότι πρέπει να συνεχίσουν όλοι μαζί στην κυβέρνηση ώστε «να διαχειριστούμε το θέμα που αφορά όλη την Ευρώπη αλλά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα».
«Και η συνδρομή του Πάνου Καμμένου και του Γιάννη Μουζάλα στο κυβερνητικό έργο είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση» υπογράμμισε ο κ.Βίτσας, τονίζοντας ότι «πρέπει σήμερα όλοι να επικεντρωθούμε στη συζήτηση της Συνόδου ΕΕ - Τουρκίας για το προσφυγικό»
Σε ότι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διπλωματικές διαδικασίες εισόδου ή εξόδου από τη χώρα για τις οδούς πέραν των νομίμων.
«Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ειδομένη, όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες» είπε ο υπουργός, τονίζοντας ότι υπάρχουν εγκληματίες που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες και δεσμεύτηκε ότι αυτοί θα βρεθούν.
Επιπλέον, ο κ.Βίτσας υποστήριξε ότι οι 4.000 πρόσφυγες που βρίσκονται στον Πειραιά, θα μπορούσαν ακόμα και σήμερα να στεγαστούν σε κέντρα φιλοξενίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης