Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Καμμένου για Γ. Μουζάλα - Μετά τη Σύνοδο Κορυφής οι αποφάσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Καμμένου για Γ. Μουζάλα - Μετά τη Σύνοδο Κορυφής οι αποφάσεις
Προσπάθειες να... «χαμηλώσουν» οι τόνοι εσωκυβερνητικά
Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έλαβε χώρα απόψε, σε μία προσπάθεια να «χαμηλώσουν» οι τόνοι σχετικά με το ζήτημα Μουζάλα.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω, αλλά θα επιμείνει στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, στον απόηχο του λεκτικού ατοπήματος του τελευταίου, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία".
Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι συμφώνησαν να ξαναδούν το θέμα του Γιάννη Μουζάλα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, που θα ξεκινά αύριο, Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες.
Η απόφαση ενδέχεται να «μετακινηθεί» ακόμα και για μετά τις 23 Μαρτίου, οπότε και θα επιστρέψει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο για συνάντηση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ στο σπίτι του Πάνου Καμμένου σε μία προσπάθεια προσέγγισης των δύο πλευρών.
Στόχος είναι να αποφευχθεί μια αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από το κυβερνητικό σχήμα, που θα έφερνε νέα προβλήματα για τη χώρα, ίσως, δε, και εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης