Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είναι μείζον θέμα η παραίτηση Μουζάλα, αλλά το προσφυγικό

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είναι μείζον θέμα η παραίτηση Μουζάλα, αλλά το προσφυγικό
Θέμα του πρωθυπουργού το εάν θα παραμείνει στην κυβέρνηση ο κ.Μουζάλας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι το προσφυγικό είναι το μείζον θέμα και όχι η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
«Ήταν λάθος του κ. Μουζάλα για το οποίο ζήτησε συγγνώμη.
Το αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση είναι θέμα του Πρωθυπουργού.
Δεν είναι μείζον θέμα η παραίτηση του υπουργού αλλά το προσφυγικό» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος, ο οποίος υποστήριξε πως «δύο ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό δεν θα άλλαζα τον υπουργό».
«Θεωρώ ότι δεν απηχούν οι δηλώσεις Μουζάλα θέσεις της κυβέρνησης και δεν δημιουργούν διπλωματικό πρόβλημα» είπε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος χαρακτήρισε προβοκάτσια τα όσα συνέβησαν την Δευτέρα στην Ειδομένη με την φυγή προσφύγων προς Σκόπια.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επιτακτική ανάγκη να ελεγχθούν οι δράσεις ΜΚΟ άλλων χωρών στην περιοχή ενώ υποστήριξε ότι είναι επαρκής η παρουσία του κρατικού μηχανισμού στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, εκτιμώντας ότι ο τελικός αριθμός των προσφύγων που θα παραμείνουν προσωρινά στην χώρα μας θα κυμανθεί στις 50.000 όπως έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση απέναντι στην Ε.Ε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης