Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και για την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και για την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση
Έντονες αντιδράσεις από τους ΑΝΕΛ για τη δήλωση Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ
Την θέση ότι όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και για την παραμονή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην κυβέρνηση διατύπωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου αναφερόμενη στη δήλωση Μουζάλα, ο οποίος απεκάλεσε «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ.
«Όλα είναι ανοιχτά, ας δούμε πώς θα εξελιχθεί η μέρα» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Παπαδοπούλου, η οποία ανακοίνωσε ότι ο κ. Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως την ΚΟ των ΑΝΕΛ την Πέμπτη.
Σημειώνεται ότι χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος τόνισε ότι «στην κυβέρνηση συνεργασίας που έχουμε, ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας».
«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, έχει κάνει τραγικό έγκλημα.
Εγώ ενημέρωσα τον Τσίπρα για τη δήλωση Μουζάλα» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος εμμένει στο θέμα της παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, παρότι η κυβέρνηση τον κάλυψε πολιτικά.
«Στα εθνικά μας θέματα δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις...
Δημιουργείται de facto αναγνώριση με τη δήλωσή του» σχολίασε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Υπογραμμίζεται  πως σε διορθωτική δήλωσή του στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, ο κ. Μουζάλας απολογήθηκε για το λάθος του, κάνοντας λόγο για «γκάφα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης