Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Παρίσι την Παρασκευή ο Τσίπρας για τη συνάντηση σοσιαλιστικών, αριστερών κομμάτων - Τετ α τετ με Hollande στις 12/03

Στο Παρίσι την Παρασκευή ο Τσίπρας για τη συνάντηση σοσιαλιστικών, αριστερών κομμάτων - Τετ α τετ με Hollande στις 12/03
Το Σάββατο 12 Μαρτίου o A. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Francois Hollande, με πρωτοβουλία του γάλλου προέδρου
Στο Παρίσι θα μεταβεί την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να λάβει μέρος στη συνάντηση κυβερνητικών σοσιαλιστικών και αριστερών κομμάτων.
Το Σάββατο 12 Μαρτίου θα συναντηθεί με τον Francois Hollande, με πρωτοβουλία του γάλλου προέδρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο γάλλος Πρόεδρος επιδιώκει με την πρώτη αυτή συνάντηση -που, σημειωτέον, ως προς το διαδικαστικό σκέλος θα οργανωθεί με βάση το πρότυπο των συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου- να διαμορφώσει ένα πλαίσιο σύγκλησης μεταξύ σοσιαλιστικών και αριστερών κομμάτων.
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ όμως η σύγκληση αυτή προϋποθέτει την προγραμματική μετατόπιση των σοσιαλιστικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων προς τα αριστερά.
Στη σύνοδο αυτή θα συζητηθούν η πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη με άξονα το προσφυγικό και ζητήματα οικονομίας, ανάπτυξης και επενδύσεων.
Αύριο, ο κ. Τσίπρας θα συμμετάσχει σε άλλη συνάντηση που οργανώνει επίσης στο Παρίσι το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης