Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Αν ασκήσουμε veto θα δημιουργηθεί ανθελληνικό τόξο στην Ευρώπη - Λάθος οι τσαμπουκάδες

Λεβέντης: Αν ασκήσουμε veto θα δημιουργηθεί ανθελληνικό τόξο στην Ευρώπη - Λάθος οι τσαμπουκάδες
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτονται τυχοδιωκτικά - Η Φώφη Γεννηματά, έπαιρνε οδηγίες μέσω του κινητού της κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης των Πολιτικών Αρχηγών
Εναντίον της άσκησης veto από την Ελλάδα τάχθηκε ο αρχηγός της Ένωσης, Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «στον ενικό», τονίζοντας ότι θα δημιουργηθεί ανθελληνικό τόξο στην Ευρώπη.
Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι σκέφτονται τυχοδιωκτικά.
Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, έπαιρνε οδηγίες μέσω του κινητού της κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης των Πολιτικών Αρχηγών, ενώ υπογράμμισε ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση υπήρξε άξονας συνεννόησης μεταξύ Μητσοτάκη, Θεοδωράκη, Γεννηματά.
Στη συνέχεια, ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ότι ο Τσίπρας κρύβεται αυτή τη στιγμή πίσω από τη Merkel, ότι «είναι δεμένος στο ζωνάρι της», όπως είπε, ενώ επιτέθηκε και κατά του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και των υπολοίπων δημοσιογράφων, υποστηρίζοντας ότι «έχουμε πρωθυπουργό του 21%, τον κρατάτε με το ζόρι».
Αναφερόμενος στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι με τσαμπουκάδες δεν μπορεί να βγει μια χώρα από το μνημόνιο, υπονοώντας την περίοδο του 2015.
Μάλιστα, σε ερώτηση αν έχει πάρει χρήματα από την Siemens ο Λεβέντης απάντησε ότι δεν θυμάται..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης