Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Η αντιμετώπιση του προσφυγικού - μεταναστευτικού δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο

Κουτσούμπας: Η αντιμετώπιση του προσφυγικού - μεταναστευτικού δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο
Ο γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πίσω την υπογραφή της από τη συμφωνία για ανάπτυξη δύναμης του ΝΑΤΟ
Η αντιμετώπιση του προσφυγικού - μεταναστευτικού δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο, ήταν η πρώτη δήλωση του γενικού γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα έξω από το Μαξίμου, μετά την αποχώρησή του από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι «με τις συμφωνίες της Ε.Ε. για το θέμα, μεγάλος αριθμός προσφύγων και μεταναστών εγκλωβίζεται μέσα στη χώρα».
Στις δηλώσεις του τόνισε επίσης ότι «το ΚΚΕ δεν συναινεί με τα παζάρια της κυβέρνησης με την Ε.Ε. στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής».
Συνεχίζοντας, ο γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πίσω την υπογραφή της από τη συμφωνία για ανάπτυξη δύναμης του ΝΑΤΟ.
«Σε αρκετά σημεία, τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης συμφωνούν με την κυβέρνηση, το ΚΚΕ όχι γιατί δεν αντιμετωπίζονται αιτίες.
Το ΚΚΕ αποχωρεί γιατί δεν συμφωνεί με το κείμενο που απεργάζονται ως κοινό ανακοινωθέν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί», ήταν η τοποθέτηση του κ. Κουτσούμπα, σχετικά με την αποχώρησή του από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.
Ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ούτε για το ρόλο της δύναμης του ΝΑΤΟ ούτε για τη συμφωνία με Τουρκία.
Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ανοίγει το δρόμο για "γκριζάρισμα" στο Αιγαίο, θέτει σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία.
Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την υπογραφή της από τη συμφωνία για ανάπτυξη δύναμης του ΝΑΤΟ.
Η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο οδηγεί σε συνδιαχείριση, ικανοποιεί τους στόχους της τουρκικής πολιτικής, εμπλέκει τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης