Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης (ΝΔ): Ομολογία ανεπάρκειας και ανευθυνότητας οι δηλώσεις του Ν. Κοτζιά για το προσφυγικό

Καλαφάτης (ΝΔ): Ομολογία ανεπάρκειας και ανευθυνότητας οι δηλώσεις του Ν. Κοτζιά για το προσφυγικό
«Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλο και περισσότερο οι χειρότερες εκτιμήσεις σχετικά με τη διαχειριστική ανεπάρκεια και τη δυσλειτουργία της κυβέρνησης», σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ 
Για ομολογία ανεπάρκειας και ανευθυνότητας κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για κατακόρυφη αύξηση των προσφυγικών - μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.
Ο κ. Καλαφάτης, ο οποίος κατέθεσε και σχετική επερώτηση στη Βουλή, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, για το εν λόγω ζήτημα:
«Ομολογία ανεπάρκειας και ανευθυνότητας για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας συνιστά η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών, σε τηλεοπτική εκπομπή, σύμφωνα με την οποία είχε - προ ενός έτους - προειδοποιήσει για μεγάλο όγκο προσφυγικών - μεταναστευτικών ρευμάτων από την Τουρκία.
Αυτό ακριβώς δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα ως προς τις επιλογές και τους μέχρι σήμερα χειρισμούς του ιδίου και της Κυβέρνησης στο μεγάλο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.
Αν ο κ. Κοτζιάς εκτιμούσε ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τις προσφυγικές - μεταναστευτικές ροές ποια μέτρα πρότεινε;
Έθεσε το θέμα στο Υπουργικό Συμβούλιο;
Η εκτίμησή του ήταν προσωπική ή βασίστηκε σε στοιχεία των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών;
Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν.
Μία, όμως, είναι η διαπίστωση: Κάθε μέρα που περνά δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλο και περισσότερο οι χειρότερες εκτιμήσεις σχετικά με τη διαχειριστική ανεπάρκεια και τη δυσλειτουργία της Κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης