Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Ετοιμάζονται επτά εξώδικα σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης «γιατί πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα»

Σπίρτζης: Ετοιμάζονται επτά εξώδικα σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης «γιατί πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα»
Χαρακτηρίζοντας δε στημένο το όλο σκηνικό, κατονόμασε περιπτώσεις, αναφέροντας τον συντάκτη γνωστής στήλης του και τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη
Επτά εξώδικα ετοιμάζει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης τα οποία όπως είπε «πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα».
Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Flash, ο υπουργός Μεταφορών, τόνισε ότι είναι άλλο η πολιτική κριτική και άλλο η λάσπη και αυτό συμβαίνει αυτή την περίοδο, με συγκεκριμένα δημοσιεύματα τα οποία συνοδεύονται από επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών συνήθως της Νέας Δημοκρατίας.
Χαρακτηρίζοντας δε στημένο το όλο σκηνικό, κατονόμασε περιπτώσεις, αναφέροντας τον συντάκτη της γνωστής στήλης του «Βηματοδότη» και τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.
«Στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι η ρύθμιση και η θέσπιση κανόνων λειτουργίας της τηλεοπτικής αγοράς.
Δεν μπορούν κάποιοι να τυγχάνουν ιδιαίτερης περίθαλψης περί των τραπεζικών τους δανείων σε βάρος της κοινωνίας», σημείωσε.
Χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες «θέμα εθνικής σημασίας», ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για την αρχή ενός μεγάλου διαλόγου με τις αρμόδιες Ενώσεις, τόσο για τον χάρτη συχνοτήτων, όσο και το θεσμικό πλαίσιο, ώστε να θωρακιστούν στην πράξη οι ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι οποίοι στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας δέχονται τις παρεμβολές σταθμών γειτονικών χωρών.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης