Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Γεννηματά στον Τσίπρα: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

Απάντηση Γεννηματά στον Τσίπρα: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «δύο φορές επέλεξε να κυβερνήσει με ένα ακροδεξιό κόμμα, με τον κ. Καμμένο, και μας λέει ότι είναι μία Αριστερή κυβέρνηση»
«Γύρισε ο γάιδαρος και είπε τον πετεινό κεφάλα» ήταν η απάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι «το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει αγκαζέ με τη Δεξιά».
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή «Στον ενικό» το βράδυ της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ «πηγαίνει αγκαζέ με τη Δεξιά».
Απαντώντας σε αυτή τη δήλωση, η κα. Φώφη Γεννηματά σημείωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta ότι «αυτό που έχω να απαντήσω στον κ. Τσίπρα είναι ότι γύρισε ο γάιδαρος και είπε τον πετεινό κεφάλα».
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι «δύο φορές επέλεξε να κυβερνήσει με ένα ακροδεξιό κόμμα, με τον κ. Καμμένο.
Και μας λέει δήθεν ότι είναι μία Αριστερή κυβέρνηση».
Τέλος, όπως τόνισε η ίδια, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση υλοποιεί «σκληρές Δεξιές πολιτικές», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «κάθε φορά που πρέπει να περάσει μία προοδευτική ρύθμιση χρειάζεται η δική μας ψήφος, γιατί οι ακροδεξιοί συνεταίροι τους δεν ψηφίζουν τίποτα προοδευτικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης