Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Πρόβα μνημονιακής οικουμενικής κυβέρνησης το συμβούλιο αρχηγών για το προσφυγικό - Σε πανικό ο Τσίπρας

Λαφαζάνης: Πρόβα μνημονιακής οικουμενικής κυβέρνησης το συμβούλιο αρχηγών για το προσφυγικό - Σε πανικό ο Τσίπρας
Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι είναι σε πανικό και αδιέξοδο
Πρόβα μνημονιακής οικουμενικής κυβέρνησης χαρακτήρισε το επικείμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος εκτίμησε ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, εξαπέλυσε επίθεση στον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι είναι σε πανικό και αδιέξοδο, παρά την προσπάθειά του κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεοπτικής του συνέντευξης να είναι ήρεμος και καθησυχαστικός.
Όπως ανέφερε, «η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ότι έχει περιέλθει σε ένα αδιέξοδο», διότι, το τρίτο μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς «τα μέτρα συναντούν ένα κοινωνικό τείχος».
Πρόσθεσε ακόμη ότι το προσφυγικό έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι τώρα τα μνημονιακά κόμματα πρέπει να διαμορφώσουν ένα μέτωπο μεταξύ τους και μια κυβέρνηση μήπως μπορέσουν όλοι μαζί να διασώσουν το τρίτο μνημονιακό πρόγραμμα και να κάνουν κάτι περισσότερο ίσως για το προσφυγικό.
Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι δύσκολα θα βρεθεί λύση με την πολιτική που εφαρμόζεται, διότι το αδιέξοδο μπορεί να τελειώσει με μια οικουμενική κυβέρνηση, καθώς «το πρόβλημα δεν είναι πόσοι θα μαζευτούν για το μνημόνιο, αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο το μνημόνιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης