Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης (Το Ποτάμι): Να βγούμε επιθετικά στην κοινωνία χωρίς φοβίες και αναστολές

Δανέλλης (Το Ποτάμι): Να βγούμε επιθετικά στην κοινωνία χωρίς φοβίες και αναστολές
Να φύγουμε από το σύνδρομο του σκαντζόχοιρου υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την ανάγκη Το Ποτάμι να βγει επιθετικά στην κοινωνία, χωρίς αναστολές και φοβίες επεσήμανε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σ. Δανέλλης.
«Να βγούμε επιθετικά με τις δικές μας προτάσεις, χωρίς φοβίες, χωρίς αναστολές.
Να φύγουμε από το σύνδρομο του σκαντζόχοιρου, το οποίο θεωρώ ότι μας κόστισε πάρα πολύ και μας χαρακτήρισε το τελευταίο διάστημα» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ. Δανέλλης, υποστηρίζοντας ότι μέσα από αυτή τη λεγόμενη επιθετική πολιτική προς την κοινωνία θα φανούν οι εκλεκτές συγγένειες, οι κοινές πρωτοβουλίες και οι στενές συνεργασίες ή οι συνενώσεις.
Όπως είπε ο κ.Δανέλλης, παρά τις διαφοροποιήσεις δεν υπήρξε αμφισβήτηση από στελέχη στην επανεκλογή του αρχηγού του κόμματος, Σταύρου Θεοδωράκη.
«Υπήρξε όμως αμφισβήτηση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το κόμμα και ελπίζουμε ότι οι διορθωτικές κινήσεις θα είναι θετικές» τόνισε ο κ. Δανέλλης, διευκρινίζοντας ότι μέσω του συνεδρίου επιχειρήθηκε επανεκκίνηση του κόμματος.
«Δεν διαφωνεί ούτε ο Ιάσωνας Φωτήλας, ούτε ο Σπύρος Λυκούδης ούτε ο Θεοχάρης, σ' ένα σημαντικό βαθμό στη γενικότερη αντίληψη ότι πρέπει αταλάντευτοι εμείς να κρατήσουμε το χώρο ύπαρξής μας» υποστήριξε ο κ.Δανέλλης, ο οποίος τόνισε ότι Το Ποτάμι μπορεί να καλύψει τον χώρο του φιλελεύθερου Κέντρου δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει για να φέρει τη ΝΔ στην εκσυγχρονιστική ατζέντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης