Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Γιώργος Αμυράς νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ύστερα από την παραίτηση Θεοχάρη

Ο Γιώργος Αμυράς νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ύστερα από την παραίτηση Θεοχάρη
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος ο βουλευτής του Ποταμιού άσκησε κριτική στην πορεία του κόμματος, αλλά και τον επικεφαλής Σταύρο Θεοδωράκη
(upd) Ο Γιώργος Αμυράς ορίστηκε νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ύστερα από την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος στο πρόσφατο συνέδριο.
Στην επιστολή παραίτησής του ο Χάρης Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή του προς τον Σταύρο Θεοδωράκη για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν ελήφθησαν αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.
Όπως αναφέρει, «με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις.
»Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά.
Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω βουλευτής του».
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο κ. Θεοχάρης άσκησε κριτική για την εξέλιξη του κόμματος, κάνοντας λόγο για 3 ποτάμια και αφήνοντας αιχμές για τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος σημειωτέον επανεξελέγη στην προεδρία του κόμματος.
Όπως ανέφερε σχετικά με τα τρία ποτάμια, «το ένα μεγάλο Ποτάμι ήταν αυτοί που μας άφησαν, το Ποτάμι της ελπίδας που διαψεύστηκε.
Το δεύτερο, το μεσαίο, των εθελοντών της καθημερινής προσπάθειας» και το τρίτο, το μικρό ποτάμι της Σεβαστουπόλεως που δεν αφουγκράζεται την κοινωνία».
Μάλιστα, απάντησε και στις φήμες περί προσχωρήσεώς τους στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι δεν αναζητά αναπαραγωγή της βουλευτικής του ιδιότητας, ότι δεν ενδιαφέρεται για ρόλους και ότι προτιμά να ξαναφτιάξει το Ποτάμι σταγόνα – σταγόνα, ψήφο –ψήφο.

(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 1 Μαρτίου 09:31)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης