Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι μία βόμβα σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι μία βόμβα σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων
Η απάντηση των ριζοσπαστικών δυνάμεων πρέπει να είναι η ανάπτυξη των κοινωνικών αγώνων και οι εκλογές, είπε ο κ. Λαφαζάνης
«Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι μία βόμβα σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», δήλωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Παν. Λαφαζάνης, μετά τη συνάντηση που είχε με φορείς της Κέρκυρας στο Εργατικό Κέντρο, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του απέναντι στην κυβέρνηση, και στις πολιτικές που ακολουθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή και με τον δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, όπου έλαβε γνώση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η Περιφέρεια.
«Η απάντηση των ριζοσπαστικών δυνάμεων πρέπει να είναι η ανάπτυξη των κοινωνικών αγώνων και οι εκλογές, ώστε να καταστούν, ένα πρώτο σημαντικότατο βήμα μεγάλης υποχώρησης του μνημονικού μπλοκ και ανατροπής», τόνισε στους δημοσιογράφους, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης