Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις – Στόχος ένας αυτόνομος πόλος του προοδευτικού κέντρου

tags :
Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις – Στόχος ένας αυτόνομος πόλος του προοδευτικού κέντρου
Οι επαφές Τσίπρα – Ψυχάρη δείχνουν την ανειλικρίνεια και την αναξιοπιστία λόγων, έργων και πράξεων τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την θέση πως έχει έρθει η ώρα προκειμένου να ληφθούν τολμηρές αποφάσεις διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ.Θεοχαρόπουλος αναφερόμενος στο συνέδριο του Ποταμιού και στην πρόταση για την ανασύσταση μιας ενιαίας κεντροαριστεράς.
«Πρέπει να κατανοηθεί από όλους, ότι πρέπει να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις, χτύπησα συναγερμό, δεν μπορούμε να περιμένουμε.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γιατί θα αναστηθεί ένας αναπαλαιωμένος δικομματισμός.
Ο λαός λέει ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Όπως είπε, «ο στόχος είναι ένας αυτόνομος πόλος της σοσιαλδημοκρατίας και του προοδευτικού κέντρου, ο οποίος θα μπορέσει να υλοποιήσει τις κοινωνικές πολιτικές και την ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας χωρίς κρατισμό αλλά με κανόνες ανταγωνισμού».
Ερωτηθείς για τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Μητσοτάκη, ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι «η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί έναν κοινωνικό αυτοματισμό, ο οποίος θα φέρει απέναντι τον ιδιωτικό στο δημόσιο τομέα», αναφέροντας πως «δεν θα πετύχουμε έτσι κοινωνική συνοχή».
«Αρκετές από τις προτάσεις, όχι μόνο δεν μας βγάζουν από την κρίση αλλά θα βαθύνουν την κρίση.
Ή θα πάει καλά όλη η χώρα και ο ιδιωτικός τομέας και θα δημιουργηθεί και ένα αποτελεσματικό δημόσιο ή δεν θα πάει καλά τίποτα», τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφορικά με το προσφυγικό είπε ότι «υπάρχει μια κατάσταση που δημιουργεί πραγματική ανθρωπιστική κρίση και είδαμε τον πρωθυπουργό να μιλά με όρους διχαστικούς στο Κοινοβούλιο, την ώρα που συζητούσαμε για τους όρους εθνικής συνεννόησης».
Όσον αφορά τις αποκαλύψεις του Κυριακάτικου Βήματος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι «ο κ. Τσίπρας όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορούσε όλους τους άλλους ότι συνομιλούν με εκδοτικά συγκροτήματα, κατηγορούσε κόμματα και πολιτικές δυνάμεις και την ίδια στιγμή ο ίδιος προσπαθούσε να διευθετήσει ζητήματα σε σχέση με την άνοδο του στην εξουσία.
Αυτό δείχνει την ανειλικρίνεια και την αναξιοπιστία λόγων, έργων, πράξεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης