Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η ΝΔ να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις της με το κύκλωμα δημοσιογράφων-εκβιαστών

Παππάς: Η ΝΔ να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις της με το κύκλωμα δημοσιογράφων-εκβιαστών
Ο χώρος των ΜΜΕ είναι σε διαδικασία κάθαρσης, εντός των επόμενων 15 ημερών ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδεις τόνισε ο υπουργός Επικρατείας
Την θέση πως η ΝΔ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιες ήταν οι σχέσεις της με συγκεκριμένα άτομα και μηχανισμούς μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιασμών από δημοσιογράφους διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παραπολιτικά ότι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά έδινε 15.000 συν ΦΠΑ στον εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη Παναγιώτη Μαυρίκο ο κ. Παππάς, είπε πως η ΝΔ το μόνο που έκανε ήταν να επιβεβαιώσει το τεκμήριο που παρουσιάστηκε.
«Το ζήτημα είναι αν και κατά πόσο το σύστημα το χρησιμοποιούσε η ΝΔ για να κάνει τις δουλειές που ξέρει να κάνει» είπε ο κ.Παππάς, αναφέροντας ότι πρέπει να ληφθούν όλες οι μέριμνες για να δούμε τι έχει συμβεί.
Επιπλέον, και ερωτηθείς για το δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής περί μυστικών συναντήσεων Τσίπρα – Ψυχάρη, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως αποκαλύπτεται ότι οι παροικούντες γνώριζαν ποιοι ήταν οι σχεδιασμοί του εν λόγω συγκροτήματος και επέλεξαν να αποκαλύψουν οι ίδιοι τους στόχους τους.
Αναφερόμενος στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, ο κ.Παππάς είπε ότι βρίσκεται σε διαδικασία κάθαρσης και πως θα υπάρξει νέο τοπίο ενώ αποκάλυψε πως εντός των επόμενων 15 ημερών θα προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.
Επίσης, επανέλαβε πως θα υπάρξουν 4 άδειες για κανάλια γενικού περιεχομένου ενώ δεν ξεκαθάρισε πόσες θα είναι οι άδειες για θεματικά κανάλια.
Σε ότι αφορά, το προσφυγικό εκτίμησε ότι η κατάσταση θα ομαλοποιεί αρκετά όταν αναλάβει δράση το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ενώ υποστήριξε πως δεν φοβάται για την κυβερνητική συνοχή σημειώνοντας πως την σταθεροποίηση φοβούνται συγκεκριμένα κέντρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης