Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης (αναπλ.ΥΠΕΞ): Μεσοπρόθεσμα η Ελλάδα μπορεί να ωφεληθεί από μετανάστες που θέλουν να ενσωματωθούν στην χώρα

Ξυδάκης (αναπλ.ΥΠΕΞ): Μεσοπρόθεσμα η Ελλάδα μπορεί να ωφεληθεί από μετανάστες που θέλουν να ενσωματωθούν στην χώρα
Η δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών δεν έχει αρχίσει ακόμα υποστήριξε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ
Την θέση ότι η Ελλάδα μπορεί να ωφεληθεί μεσοπρόθεσμα από τους μετανάστες που θα θελήσουν να ενσωματωθούν στην χώρα διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ν. Ξυδάκης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm ο κ.Ξυδάκης ανέφερε ότι τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει επαναπροωθήσεις στην Τουρκία από πρόσφυγες, οι οποίοι ήθελαν να επιστρέψουν στις χώρες τους ενώ υποστήριξε πως δεν έχει αρχίσει ακόμα η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την ανάσχεση των προσφυγικών ροών.
Ως προς τη στάση της Ευρώπης απέναντι στην προσφυγική κρίση, ο κ.Ξυδάκης είπε ότι «κάποιες χώρες της ΕΕ που έχουν διαφοροποιηθεί από τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής δεν μπορούν να απολαμβάνουν οφέλη χωρίς να μοιράζονται τα βάρη».
«Η βούληση αρκετών κρατών – μελών της ΕΕ είναι να βαδίσουν σε κοινές λύσεις» υποστήριξε ο κ.Ξυδάκης.
Ερωτηθείς για τη σύγκρουση κυβέρνησης – ΔΟΛ και τις συναντήσεις που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με το Σταύρο Ψυχάρη, ο κ.Ξυδάκης είπε πως και άλλοι πρώην πρωθυπουργοί βρέθηκαν στο στόχαστρο της διαπλοκής από το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης