Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Στην κυβέρνηση δεν υπάρχει καμία συνεννόηση για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης του προσφυγικού

Ένωση Κεντρώων: Στην κυβέρνηση δεν υπάρχει καμία συνεννόηση για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης του προσφυγικού
"O αρμόδιος Υπουργός σπεύδει σε δηλώσεις οι οποίες μόνο τρόμο προκαλούν", αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
«Είναι πλέον πασιφανές ότι στην κυβέρνηση δεν υπάρχει, και ούτε υπήρξε, καμία συνεννόηση για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης του προσφυγικού προβλήματος, καμία αίσθηση ευθύνης για ποιο λόγο εξελίχθηκε κατ'αυτόν τον τρόπο η κατάσταση και καμία επίγνωση της πραγματικότητας».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση που εξεδόθη από τον εκπρόσωπο τύπου της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιάννη Καλλιάνο, στην οποία σημειώνεται ότι «ο κ. Γιάννης Μουζάλας (αναπληρωτής Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής) σήμερα το πρωί, μιλώντας για το προσφυγικό πρόβλημα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι : «Δεν είναι τραγικό για τη χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».
Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «είναι πλέον πασιφανές ότι στην κυβέρνηση δεν υπάρχει, και ούτε υπήρξε, καμία συνεννόηση για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης του προσφυγικού προβλήματος, καμία αίσθηση ευθύνης για ποιο λόγο εξελίχθηκε κατ'αυτόν τον τρόπο η κατάσταση και καμία επίγνωση της πραγματικότητας. Λυπούμαστε αλλά ο Σύριζα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν μιας και ο αρμόδιος Υπουργός, μη μπορώντας να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος, σπεύδει σε δηλώσεις οι οποίες μόνο τρόμο προκαλούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης