Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα

Μαξίμου: Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα
Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με το κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής
«Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχετικά με το κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, το κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας «είναι άκρως αποκαλυπτικό» και «φανερώνει ότι ο εκδότης Στ. Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015,τη διαγραφή των δανείων του καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA».
«Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, προσθέτοντας ότι «ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν».
«Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοδοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης