Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αρχίζει από σήμερα το τριήμερο συνέδριο του Ποταμιού – Κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του κόμματος

Αρχίζει από σήμερα το τριήμερο συνέδριο του Ποταμιού – Κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του κόμματος
Ο Θεοδωράκης θα απαντήσει σήμερα στα περί συνεργασιών
Αρχίζει από σήμερα το τριήμερο συνέδριο του Ποταμιού, το οποίο αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από υπαρξιακά ερωτήματα που απασχολούν το κόμμα, όπως με ποιον πορεύεται, προς ποια κατεύθυνση και με τι είδους πολιτικές συμμαχίες.
Σήμερα αναμένεται να μιλήσει και ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος και θα παρουσιάσει το σχέδιο του τόσο για το Ποτάμι όσο και για το πώς πρέπει να πορευτεί η χώρα για να βγει από την κρίση.
Σε δηλώσεις του χθες ο κ.Θεοδωράκης διαβεβαίωσε ότι Το Ποτάμι δεν πρόκειται να διαλυθεί, ότι θα συνεχίσει και ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί σε κόμματα που ήδη υπάρχουν.
Επιπλέον, υποστήριξε πως είναι έτοιμος για συνεργασίες τόσο στη Βουλή όσο και για να δημιουργηθεί ένα μέτωπο για να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα της χώρας.
Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής του ίδιου, το Σάββατο θα μιλήσουν στο συνέδριο ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Επίσης οι νέοι του κόμματος οργανώνουν την ίδια ημέρα ντιμπέιτ μεταξύ του σοσιαλιστή Τζιάνι Πιτέλα και του φιλελεύθερου Γκι Φερχόφστατ με βασικά θέματα την προσφυγική κρίση και την ανεργία.
Το συνέδριο θα αρχίσει στις 16:00 το απόγευμα ενώ στις 20:00 θα μιλήσει ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης