Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Την χώρα δεν την κυβερνά η αριστερά αλλά μια μεταλλαγμένη νεομνημονιακή κυβέρνηση

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Την χώρα δεν την κυβερνά η αριστερά αλλά μια μεταλλαγμένη νεομνημονιακή κυβέρνηση
Το ξήλωμα των μνημονίων δεν θα έρθει μέσα από την παρούσα κυβέρνηση ή από μια οικουμενική, είπε ο κ. Λαφαζάνης
«Αυτήν την ώρα δεν κυβερνάει η αριστερά στη χώρα, όπως συνηθίζουν οι προπαγανδιστές να λένε, άλλα μια μεταλλαγμένη νεομνημονιακή κυβέρνηση, η οποία ξεπούλησε τις αρχές και τις ιδέες της αριστεράς», τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Παρουσιάζοντας τον κεντρικό στόχο του κόμματος με τίτλο «Ανατροπή τώρα», ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι «το ξήλωμα των μνημονίων δεν θα έρθει μέσα από την παρούσα κυβέρνηση ή από μια οικουμενική».
Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι «απάντηση στο μεταλλαγμένο νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί ο κατ' εξοχήν εκφραστής των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, της διαπλοκής και του γερμανικού κατεστημένου Κυρ. Μητσοτάκης».
«Μια οικουμενική μνημονιακή κυβέρνηση για την οποία γίνονται διεργασίες παρασκηνίου. Κανένας από το μνημονιακό μπλοκ δεν θέλει εκλογές.
Θέλουν να μαγειρέψουν μία κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, προκειμένου να εφαρμοσθεί το τρίτο μνημόνιο.
Θα αποτύχει, όμως, γρήγορα και οποιαδήποτε διευρυμένη κυβέρνηση ή οικουμενική κυβέρνηση. Γιατί το θέμα για την χώρα δεν είναι πόσοι περισσότεροι θα συγκεντρωθούν, προκειμένου να εφαρμόσουν το τρίτο μνημόνιο.
Το πρόβλημα για την χώρα είναι το ίδιο το μνημόνιο, είναι το τρίτο μνημόνιο, που πρέπει να μην εφαρμοστεί και να ακυρωθεί», τόνισε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η διακήρυξη του κόμματος αποτελεί βάση διαλόγου με την κοινωνία αλλά και συνεργασίας με όλες τις αριστερές και αντιμνημονιακές δυνάμεις για τη συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού αριστερού, ριζοσπαστικού, πατριωτικού, δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης