Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ο Παυλόπουλος να καταλάβει ότι δεν είναι υπάλληλος του Τσίπρα

Λεβέντης: Ο Παυλόπουλος να καταλάβει ότι δεν είναι υπάλληλος του Τσίπρα
Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Δριμεία επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο εξαπολύει λίγο πριν τη σημερινή τους συνάντηση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστηρίζει πως η σχέση του κ.Παυλόπουλου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχει ξεπεράσει τα όρια.
«Ο Παυλόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι υπάλληλος του Αλέξη Τσίπρα» τόνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με τις αντιδράσεις του απέναντι στα καυτά θέματα, πολιτικά και κοινωνικά που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, τονίζοντας ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που υπηρετεί το ρόλο του».
«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση…
Θα ζητήσω από τον Παυλόπουλο πρωτοβουλία για οικουμενική» είπε ο κ.Λεβέντης, υπογραμμίζοντας πως η κατάσταση επιβάλλει να πάρει πρωτοβουλίες ο Πρόεδρος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την ανησυχία τους για τις εξελίξεις σε προσφυγικό και οικονομία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επιθέσεις πολιτών κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο λόγος που τρώνε ξύλο είναι ότι είπαν ψέματα στους αγρότες.
Έκρυψαν τις προθέσεις τους» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος επιτέθηκε και κατά του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη για την τοποθέτηση του ότι προτιμά τις εκλογές από την οικουμενική κυβέρνηση.
Ο κ.Λεβέντης χαρακτήρισε βιαστική λόγω αλαζονείας τη δήλωση του κ.Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας ότι η προσφυγή στις κάλπες θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία και ότι οι ξένοι θέλουν πολιτική σταθερότητα για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης