Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Υπάρχουν πλέον μόνο τρία σενάρια και είναι ή εκλογές ή οικουμενική ή διεύρυνση

Λαφαζάνης: Υπάρχουν πλέον μόνο τρία σενάρια και είναι ή εκλογές ή οικουμενική ή διεύρυνση
Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΠΑΣΟΚ τόνισε το πρώην στέλεχος του κόμματος και επικεφαλής της ΛΑΕ
«Δεν παίρνει βαθμό ο Τσίπρας. Μας πούλησε όλους και δεν έχουμε καμιά επικοινωνία. Το 'όχι' του δημοψηφίσματος το μετέτρεψε σε ένα ξεδιάντροπο 'ναι'... Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΠΑΣΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» του τηλεοπτικού σταθμού «Βεργίνα», ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο κ.Λαφαζάνης χαρακτήρισε αθλιότητες τα περί νομισματοκοπείου και ειρωνικά αντέτεινε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Στουρνάρας είναι αυτοί που κάνουν «πολιτικό ριφιφί».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους Στέργιο Καλόγηρο και Άννα Τσίμου, ο επικεφαλής της ΛΑΕ επανέλαβε την πάγια θέση του ότι πρέπει να τελειώσουν τα μνημόνια στη χώρα.
Εκτίμησε ότι η χώρα βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και υποστήριξε ότι πλέον τρία είναι τα βασικά σενάρια: ή Οικουμενική, ή Διεύρυνση ή Εκλογές
Και συμπλήρωσε ότι αυτή η κυβέρνηση μετρά αντίστροφα.
Σχετικά με την αντιπολίτευση, χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πιο μνημονιακό και από το μνημόνιο» ενώ σε ό,τι αφορά στο προσφυγικό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας έγινε παρατρεχάμενος της Μέρκελ και η Ελλάδα έγινε σάντουιτς. Το προσφυγικό θα δώσει τη χαριστική βολή στην ΕΕ».
Τέλος, δήλωσε ότι είναι δίκαια τα αιτήματα των αγροτικών κινητοποιήσεων ενώ διευκρίνισε πως έχει άριστες σχέσεις με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης