Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τατσόπουλος: Μέγα λάθος του Τσίπρα να δεχθεί στην κυβέρνηση τους ΑΝ.ΕΛΛ. – Όμηρος του εαυτού του ο Τσίπρας

Τατσόπουλος: Μέγα λάθος του Τσίπρα να δεχθεί στην κυβέρνηση τους ΑΝ.ΕΛΛ. – Όμηρος του εαυτού του ο Τσίπρας
Κάνει λόγο για μετάλλαξη και πολιτική μεταστροφή του Αλέξη Τσίπρα
Κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος τον κατηγόρησε για μετάλλαξη και πολιτική μεταστροφή, ενώ χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο κακό που έκανε, την αποδοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πρώτη αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση στην ιστορία, αποπολιτικοποιώντας την ίδια την ουσία της πολιτικής.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Τσίρπας είναι όμηρος του Τσίπρα», σημειώνοντας ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ομηρία στην οποία μπορεί να εμπλέκεται.
Όπως ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος, το 2012 ο Τσίπρας ήταν ένας τύπος, ο οποίος, ενώ έχει μεγάλη πολιτική πείρα ήδη, είναι 37 χρονών τότε, αυτή η πείρα είναι «light».
«Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, η πείρα του δεν τον έχει φέρει μπροστά σε σκληρά διλήμματα, του 'χουν έρθει βολικά τα πράγματα, οπότε είναι χαλαρός, είναι χαριτωμένος, είναι συμπαθητικός, δεν ξέρεις κανέναν που να τον συναντάει και να μην τον συμπαθεί, έρχεται σε αντίθεση με το αριστερό στερεότυπο του μουρτζούφλη, γκρινιάρη, ιδεοληπτικού», σημειώνει και προσθέτει ότι αυτόν τον Τσίπρα συνάντησε.
Ωστόσο, τονίζει ότι πλέον ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει πολύ.
«Αυτό όμως που βλέπω είναι ότι αυτό που πιστεύαμε όλοι οι εχέφρονες ας πούμε -και τον καιρό που ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά- ότι σιγά-σιγά αυτή η αλλαγή θα τον οδηγήσει σε κάποιας μορφή πραγματισμό.
Αυτό τον οδήγησε στην πράξη σε αντίθεση, έγινε Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ με τον ιδεοληπτικό Τσίπρα», σημείωσε και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το λαϊκιστικό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης