Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπέρ της σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό ο κυβερνητικός εταίρος, Π. Καμμένος

Υπέρ της σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό ο κυβερνητικός εταίρος, Π. Καμμένος
Ο κ. Καμμένος επανέλαβε την πάγια θέση του για τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για οποιοδήποτε θέμα προκειμένου να χαραχθεί μία εθνική γραμμή
Υπέρ της σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την προσφυγική κρίση τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει τη σχετική πρόταση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, προς τον Προκόπη Παυλόυπολου, ο κ. Καμμένος επανέλαβε την πάγια θέση του ως προέδρου των ΑΝΕΛ για τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για οποιοδήποτε θέμα προκειμένου να χαραχθεί μία εθνική γραμμή.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τρίτη, το πρωί, η κα Γεννηματά έθεσε το σχετικό ζήτημα στη συνάντηση που είχε με τον ΠτΔ στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η ίδια διατύπωσε το σχετικό αίτημα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη διαμόρφωσης μιας εθνικής γραμμής αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης αλλά και υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης