Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι το Κέντρο των Αλλαγών – Γερό χαστούκι στην οικονομία τυχόν εκλογές

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι το Κέντρο των Αλλαγών – Γερό χαστούκι στην οικονομία τυχόν εκλογές
Το Ποτάμι θα στήριζε μια κυβέρνηση αποφασισμένη να λύσει τα επείγοντα προβλήματα της χώρας τόνισε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι Το Ποτάμι τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, καθώς αυτό θα συνιστούσε ένα γερό χαστούκι στην οικονομία και στην κοινωνία διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας πως το κόμμα του θα στήριζε μια κυβέρνηση αποφασισμένη να λύσει τα επείγοντα προβλήματα της χώρας.
Ο κ.Θεοδωράκης αφού υποστήριξε ότι Το Ποτάμι έχει ευδιάκριτο πολιτικό στίγμα και ότι αντιπροσωπεύει τους πολίτες που έχουν βαρεθεί το λαϊκισμό και την ακινησία, τόνισε ότι το κόμμα του δεν είναι ούτε φιλελεύθερο ούτε κεντροαριστερό αλλά είναι «το Κέντρο των Αλλαγών».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στην ιστοσελίδα news247.gr έβαλε κατά της ΝΔ, τονίζοντας ότι «ο κ.Μητσοτάκης ηγείται ενός κόμματος που βρίσκεται πολύ πίσω από τις απόψεις του» ενώ για την πρόκληση της κας. Γεννηματά για τη δημιουργία μιας ενιαίας Κεντροαριστεράς, είπε πως «η δημιουργία τριών ή δεύτερων πόλων στην πολιτική δε διατάσσεται και  δεν αποφασίζεται από την κορυφή της πυραμίδας γιατί τότε ποτέ δεν ξέρεις αν ακολουθεί η βάση».
«Ο λαός είναι εκείνος που δημιουργεί τους μεγάλους σχηματισμούς αλλά πρέπει να πειστεί πρώτα από τα προγράμματα και τις ιδέες» είπε ο κ.Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «Το Ποτάμι συνεχίζει την αυτόνομη διακριτή πορεία του».
Ερωτηθείς για το εάν θα συμμετείχε σε μια διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος ή σε μια οικουμενική ο κ.Θεοδωράκης, τόνισε ότι «Το Ποτάμι θα στήριζε μια κυβέρνηση αποφασισμένη να λύσει τα επείγοντα προβλήματα της χώρας».
«Μια κυβέρνηση όλων των δυνάμεων που ψήφισαν το μνημόνιο του κ Τσίπρα.
Ο τόπος χρειάζεται ικανούς και έμπειρους, υπάρχουν και πρέπει να τους χρησιμοποιήσει.
Οι πειραματισμοί κόστισαν και κοστίζουν ακριβά» είπε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης