Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας – Κοντονής: Έκνομη ενέργεια η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει τις δυο θύρες του γηπέδου

Τόσκας – Κοντονής: Έκνομη ενέργεια η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει τις δυο θύρες του γηπέδου
Τι αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Στ. Κοντονής
Για έκνομη ενέργεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς τις δυο θύρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», κάνουν λόγο σε κοινή τους δήλωση ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Στ. Κοντονής.
Όπως αναφέρουν «η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν».
Οι κ. Τόσκας και Κοντονής, καταλήγουν αναφέροντας ότι «με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης