Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Ο Σφακιανάκης είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ – Δεν χωρούν καπρίτσια

tags :
Τόσκας: Ο Σφακιανάκης είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ – Δεν χωρούν καπρίτσια
Δεν με ενδιαφέρει τι κομματικής απόχρωσης είναι, με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά τόνισε ο κ.Τόσκας
Δριμεία επίθεση στον Μ. Σφακιανάκη αναφορικά με τη στάση του στο θέμα της μετάθεσης του από την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος σε άλλη διοικητική θέση στην ΕΛΑΣ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, τονίζοντας ότι «σε οργανωμένα σύνολα, όπως η ΕΛΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις, καπρίτσια δεν χωρούν».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Τόσκας ανέφερε ότι χθες δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα Σφακιανάκη, μια και είχε να ασχοληθεί με άλλα σοβαρότερα θέματα, ενώ τόνισε ότι είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό για το προσφυγικό και το άνοιγμα του Προμαχώνα.
«Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου...
Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο (...)
Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση.
Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» υποστήριξε ο κ.Τόσκας.
«Σε οργανωμένα σύνολα όπως η ΕΛΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις καπρίτσια δεν χωρούν...
Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής η και της προσφοράς του αν θέλετε, πρέπει να σέβεται τους κανόνες...
Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί» υπογράμμισε ο κ.Τόσκας, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική σκοπιμότητα, ανάδειξη του μικρού και υπόκρυψη του μεγάλου» αναφορικά με την υποστήριξε που διατυπώθηκε στο πρόσωπο του κ.Σφακιανάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης