Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Το Ποτάμι): Σφακιανάκης – Σταυρόπουλος έφυγαν γιατί δούλευαν – Η φαυλότητα ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια

Θεοχάρης (Το Ποτάμι): Σφακιανάκης – Σταυρόπουλος έφυγαν γιατί δούλευαν – Η φαυλότητα ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια
Έντονες αντιδράσεις για την απομάκρυνση του Μ. Σφακιανάκη από τη θέση του επικεφαλής της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απομάκρυνση του Μ. Σφακιανάκη από τη θέση του επικεφαλής της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η αποστράτευση του Στ.Σταυρόπουλου, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών υπεύθυνος για τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος.
Σε μήνυμα του στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού, Χ. Θεοχάρης ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τη μετάθεση του κ.Σφακιανάκη στη Διεύθυνση Προσωπικού και για την αποστράτευση του Στ. Σταυρόπουλου.
«Σφακιανάκης-Σταυρόπουλος έφυγαν γιατί δούλευαν.
Η φαυλότητα ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια.
Ως πότε θα ανεχόμαστε;» διερωτήθηκε ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση της παραίτησης του υφυπουργού Υποδομών, Π.Σγουρίδη, τονίζοντας ότι «έφυγε γιατί είπε την αλήθεια».
Αντιδράσεις για αυτές τις «κρίσεις» στις τάξεις της ΕΛΑΣ υπάρχουν και από άλλους βουλευτές της αντιπολίτευσης ενώ χαρακτηριστικό ήταν και το tweet της ευρωβουλευτού της ΝΔ, Ελίζας Βόζενμπεργκ:
«Καρατομήθηκε ο Μ. Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!
Είστε σοβαροί;;;;;;».
Στην απομάκρυνση του Μ. Σφακιανάκη αναφέρθηκε και η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αφού υποστήριξε ότι «ο υποστράτηγος Σφακιανάκης έχτισε από το μηδέν τη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης», διερωτήθηκε εάν «απομακρύνεται για την επιτυχία του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης