Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η επίθεση της Χρυσής Αυγής στα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων δεν ταιριάζει ούτε σε χαμαιτυπείο

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η επίθεση της Χρυσής Αυγής στα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων δεν ταιριάζει ούτε σε χαμαιτυπείο
Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, νωρίτερα, επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις εναντίον του υπουργού Άμυνας, τον οποίο χαρακτήρισαν «προδότη»
«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με έναν απαράδεκτο και φασίζοντα τρόπο επιτέθηκαν στα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν όχι σε Κοινοβούλιο, ούτε σε χαμαιτυπείο», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, όπου ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος και επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωναν για τις τελευταίες εξελίξεις για το μεταναστευτικό-προσφυγικό και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις εναντίον τόσο του υπουργού Άμυνας, τον οποίο χαρακτήρισαν «προδότη» όσο και των στρατιωτικών επιτελείων, χαρακτηρίζοντας τους «φιλιππινέζες των προσφύγων».
Η στάση αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση των βουλευτών όλων των κομμάτων, οι οποίοι ζήτησαν την αποβολή τους από τη συνεδρίαση
Ωστόσο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν να αποχωρήσουν.
Κατόπιν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε μετά και την ομόφωνη απόφαση όλων των κομμάτων να ενεργοποιήσει το άρθρο 81 του κανονισμού της Βουλής για την αναγκαστική αποβολή τους από τη συνεδρίαση.
Παρουσία και του φρούραρχου της Βουλής, παραδόθηκε εγγράφως στους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, η απόφαση της Επιτροπής και έτσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης