Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος (ΝΔ): Οι αγρότες πρέπει να φύγουν από τους δρόμους – Είτε με το καλό είτε με το πιο σκληρό

Κύρτσος (ΝΔ): Οι αγρότες πρέπει να φύγουν από τους δρόμους – Είτε με το καλό είτε με το πιο σκληρό
Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι μιας ομάδας αγροτών, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι και αντιπροσωπευτικοί τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι κάποια στιγμή οι αγρότες πρέπει να φύγουν από τους δρόμους «με το καλό, ενδεχομένως και με το πιο σκληρό» διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος.
«Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι μιας ομάδας αγροτών, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι και αντιπροσωπευτικοί» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το ζήτημα των μπλόκων των αγροτών λόγω των επιπτώσεων στο εμπόριο και στις εξαγωγές – εισαγωγές προϊόντων.
Ερωτηθείς για τη στάση που τηρούν οι λεγόμενες χώρες του Visegrad (Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία) απέναντι στην Ελλάδα για το προσφυγικό, ο κ.Κύρτσος υποστήριξε ότι αυτές οι χώρες έχουν διαφορετικές εμπειρίες και προτεραιότητες.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική, όταν τους ενέταξε στους κόλπους της, με τις αλλεπάλληλες διευρύνσεις.
Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε συνεννοούμενοι κυρίως με τους πιο αναπτυγμένους, δηλαδή Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία, που έχουν ανοίξει και τις χώρες τους και θέλουν να ενσωματώσουν πρόσφυγες και μετανάστες» υποστήριξε ο κ.Κύρτσος, τονίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να κλείσει θετικά η αξιολόγηση έως τις 27 Μαρτίου, με την προϋπόθεση ότι θα ανταποκριθεί θετικά και η ελληνική κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης