Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Οδεύουμε προς κυβέρνηση συνεργασίας – Πυρά κατά του ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλου

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Οδεύουμε προς κυβέρνηση συνεργασίας – Πυρά κατά του ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλου
Που ήταν ο κ.Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε, τι έκανε για να προλάβει το κακό διερωτήθηκε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων
Για την ύπαρξη θερμοκέφαλων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης επανέλαβε ότι μόνη λύση είναι ο σχηματισμός μιας οικουμενικής κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι οδεύουμε σε κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς όπως είπε, οι δανειστές θα ζητήσουν από τον πρόεδρο της ΝΔ να στηρίξει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έβαλε και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου με αφορμή τις δηλώσεις του ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα.
«Που ήταν ο κ.Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε;
Τι έκανε για να προλάβει το κακό;
Για να γίνει ευχάριστος στρέφει τα πυρά εναντίον των ξένων» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος τον κατηγόρησε για μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί της υπουργίας του.
Πάντως ο κ.Λεβέντης επεσήμανε την ανάγκη να συγκληθεί άμεσα το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών για το ασφαλιστικά και τα εργασιακά ενώ χαρακτήρισε χούντα την κυβέρνηση αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.
Όπως είπε ο κ.Λεβέντης, η κυβέρνηση παραβίασε το Σύνταγμα και έκανε μια τρύπα στο νερό με την συγκεκριμένη ρύθμιση για τις άδειες,  διατύπωσε ενστάσεις για το διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί και ζήτησε να μην κλείσουν οι υπάρχοντες τηλεοπτικοί σταθμοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης