Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Μαξίμου Κατρούγκαλος και Αποστόλου – Στο επίκεντρο οι αγροτικές κινητοποιήσεις και το ασφαλιστικό

Στο Μαξίμου Κατρούγκαλος και Αποστόλου – Στο επίκεντρο οι αγροτικές κινητοποιήσεις και το ασφαλιστικό
Καλά πληροφορημένες κυβερνητικές πηγές σημείωσαν ότι ακόμα και την Τρίτη ή την Τετάρτη οι αγροτοσυνδικαλιστές θα περάσουν την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου
Με το Μέγαρο Μαξίμου να βάζει δυο βασικές προϋποθέσεις προκειμένου οι αγροτοσυνδικαλιστές να περάσουν την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου, ο  Αλέξης Τσίπρας απευθύνει νέο προσκλητήριο διαλόγου.
Πρώτη προϋπόθεση ο διάλογος να μη γίνει από μηδενική βάση, καθώς υπάρχουν κυβερνητικές δεσμεύσεις έναντι των θεσμών, αλλά να επικεντρωθεί σε επιμέρους βελτιώσεις και ρυθμίσεις προς όφελος του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου και δεύτερη προϋπόθεση να κατέβουν οι αγρότες από τα τρακτέρ και να περιορίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Με τους αγρότες να αποφορτίζουν την κατάσταση στο Σύνταγμα και την κατάσταση να ομαλοποιείται, ο πρωθυπουργός μέσω συνέντευξης του στην Αυγή της Κυριακής απευθύνει προσκλητήριο διαλόγου για δεύτερη φορά, ενώ το Σάββατο το απόγευμα είχε διαδοχικές συσκέψεις με τους αρμόδιους υπουργούς, Β. Αποστόλου και Γ. Κατρούγκαλο, ώστε να προετοιμαστούν οι νέες κυβερνητικές θέσεις που θα προταθούν στους αγροτοσυνδικαλιστές για να υπάρξει ένας αμοιβαίος έντιμος συμβιβασμός που να μην υπερβαίνει το πλαίσιο που έχει βάλει το κουαρτέτο.
Καλά πληροφορημένες κυβερνητικές πηγές σημείωσαν ότι ακόμα και την Τρίτη ή την Τετάρτη οι αγροτοσυνδικαλιστές θα περάσουν την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, να παίζει το ρόλο του ενδιάμεσου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης