Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Καλούμε τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους - Όχι στη βία και το διχασμό

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Καλούμε τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους -  Όχι στη βία και το διχασμό
Το νέο ασφαλιστικό διαλύει το σύστημα, ενισχύει την εισφοροδιαφυγή και τη μαύρη εργασία, είπε η κα. Γεννηματά
«Καλούμε τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους, διασφαλίζοντας την ομαλή οικονομική κοινωνική ζωή της χώρας», τόνισε από το βήμα της Βουλής, η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,Φώφη Γεννηματά.
«Μην επιτρέψετε να θαμπώσουν τα βήματά σας, οι ελάχιστοι θερμοκέφαλοι ανοίξτε τους δρόμους, πείτε όχι στη βία και το διχασμό», είπε η κα. Γεννηματά, τονίζοντας παράλληλα ότι στηρίζει τον αγώνα των αγροτών και ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το νέο ασφαλιστικό.
«Το νέο ασφαλιστικό διαλύει το σύστημα, ενισχύει την εισφοροδιαφυγή και τη μαύρη εργασία, ενώ μετατρέπει τις συντάξεις, ιδιαίτερα των νέων, σε φιλοδώρημα», είπε η Φώφη Γεννηματά.
Από το βήμα της Βουλής, , η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εξέφρασε την αντίθεσή της με την βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεων των αγροτών.
«Είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζεται μια τέτοια επιχείρηση σε βάρος διαδηλωτών και φοβάμαι ότι θα εξελιχθεί σε μόνιμη κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας», ανέφερε.
Η αύξηση της φορολογίας, επισήμανε, και των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών μαζί με τις μεγάλες καθυστερήσεις της καταβολής των επιδοτήσεων, δημιουργούν ασφυξία στον αγροτικό κόσμο.
«Η κυβέρνηση δεν έχει πρόγραμμα, και αποδεικνύεται καθώς άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει σήμερα», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης