Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Να ανοίξουν οι δρόμοι για την προσέλευση των αγροτών στην Αθήνα

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Να ανοίξουν οι δρόμοι για την προσέλευση των αγροτών στην Αθήνα
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τόσκα, ο επικεφαλής της ΛΑΕ κατήγγειλε την "αυταρχική" δράση των ΜΑΤ  εναντίον των αγροτών
«Να ανοίξουν οι δρόμοι για την προσέλευση των αγροτών στην Αθήνα», κάλεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τον αναπληρωτή υπ. Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τόσκα, ο επικεφαλής της ΛΑΕ κατήγγειλε «την αυταρχική δράση των ΜΑΤ από το πρωί εναντίον των αγροτών και την αυθαίρετη και αυταρχική κυβερνητική απόφαση να κλείσουν οι δρόμοι για τη διέλευση των αγροτικών αυτοκινήτων με κατεύθυνση την Αθήνα.
Τέτοιου είδους αποφάσεις,ρίχνουν λάδι στη φωτιά και εξαγριώνουν δικαιολογημένα τον αγροτικό κόσμο, ενώ εξυπηρετούν μόνο αυταρχικούς και παράλογους περιορισμούς για τη παρεμπόδιση της αγροτικής συγκέντρωσης στην Αθήνα», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Επιπλέον, ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε «την άμεση άρση των παράλογων αυταρχικών περιορισμών και την ελεύθερη διέλευση προς την Αθήνα των αγροτικών αυτοκινήτων, μαζί με την άρση όλων των αυταρχικών αστυνομικών μέτρων και των περιορισμών στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία έχουν καταστήσει την πρωτεύουσα αστυνομοκρατούμενη, χωρίς προηγούμενο, πόλη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης