Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος (υπ. Εργασίας): Θέλουμε να ακούσουμε τις αντιπροτάσεις των αγροτών

Κατρούγκαλος (υπ. Εργασίας): Θέλουμε να ακούσουμε τις αντιπροτάσεις των αγροτών
 Η βασική υποχρέωση μιας εκλεγμένης κυβέρνησης είναι να βρίσκεται σε έναν συνεχή διάλογο με την κοινωνία, τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος
«Επιχειρούμε αυτόν το διάλογο σε όλα τα επίπεδα.
Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός κάλεσε ξανά, για παράδειγμα, τους αγρότες να συζητήσουν μαζί μας, για να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε ακόμα δικαιότερες τις σκέψεις και τις προτάσεις που εμπεριέχονται στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) Γιώργο Βερνίκο.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Κατρούγκαλος, υπογράμμισε ότι η βασική υποχρέωση μιας εκλεγμένης κυβέρνησης είναι να βρίσκεται σε έναν συνεχή διάλογο με την κοινωνία.
«Θεωρούμε ότι εξυπηρετούν την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη οι προτάσεις αυτές.
Θέλουμε, όμως, να ακούσουμε και τις αντιπροτάσεις των αγροτών για κάθε πιθανή βελτίωση που μπορούν να έχουν».
Ο κ. Βερνίκος, από την πλευρά του, τόνισε «Θέλω να υπενθυμίσω ότι η ΟΚΕ είναι συνταγματικός θεσμός και είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε διάλογο ανάμεσα στα μέλη μας, σε όσους θέλουν να συμμετέχουν, και θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτήν τη συνταγματική υποχρέωση.
Θέλω να διευκρινίσω ότι είναι άλλο ο κοινωνικός διάλογος που γίνεται ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους φορείς και άλλο η συζήτηση που γίνεται στην ΟΚΕ ανάμεσα στα μέλη μας» είπε ο κ. Βερνίκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης