Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Δεν μπορούν να κυβερνήσουν – Δεν είναι σοβαρό να βάζεις θέμα νέων εκλογών

Χατζηδάκης (ΝΔ): Δεν μπορούν να κυβερνήσουν – Δεν είναι σοβαρό να βάζεις θέμα νέων εκλογών
Η παρέμβαση Μητσοτάκη για απόσυρση του ασφαλιστικού είχε κατευναστικό χαρακτήρα τόνισε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν είναι σοβαρό μετά τις εκλογές να βάζεις θέμα νέων εκλογών.
«Η μόνη βιομηχανία που υπηρετούν είναι αυτή των εκλογών» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να αποκλείονται πρόωρες εκλογές και ότι η ΝΔ είναι έτοιμη και για αυτό το ενδεχόμενο.
Κληθείς να τοποθετηθεί για τα περί του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την ευκαιρία το φθινόπωρο για συνεργασία με άλλες δυνάμεις, τονίζοντας ότι «δεν εννοεί την συναίνεση».
Όσον αφορά το ασφαλιστικό και την παρέμβαση Μητσοτάκη για την απόσυρση του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η κίνηση αυτή «είχε κατευναστικό χαρακτήρα».
Όπως είπε η ΝΔ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις αλλά προϋπόθεση είναι να πάρει μπροστά η μηχανή της οικονομίας.
Αναφερόμενος στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών ο κ.Χατζηδάκης τόνισε ότι χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά κατηγόρησε την  κυβέρνηση ότι θέλει να ελέγξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και ότι για αυτό εμμένει στην χορήγηση μόνο 4 αδειών.
«Αγνοούν το Σύνταγμα και οι ρυθμίσεις που προωθούν θα καταπέσουν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Θέλουμε περισσότερα κανάλια με περισσότερους εργαζομένους» υπογράμμισε ο κ.Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης