Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Δεν επιθυμούμε εκλογές, όμως αν η κατάσταση εκτραχυνθεί ο λόγος να δοθεί στον λαό

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Δεν επιθυμούμε εκλογές, όμως αν η κατάσταση εκτραχυνθεί ο λόγος να δοθεί στον λαό
Η δήλωση του κ. Καμμένου δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση με την πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου, υποστήριξε η κα Χρυσοβελώνη
«Ο κ. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ σαφώς δεν επιθυμούμε εκλογές, θα ήταν παράλογο, εάν όμως τα πράγματα εκτραχυνθούν και οι δανειστές είναι άκαμπτοι και δεν εκλογικεύσουν τις απαιτήσεις τους, θα πρέπει η κυβέρνηση να κάνει μια άλλη επιλογή», υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό «Real».
«Και επειδή στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το λόγο θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, διερωτώμενη «εάν φτάσουμε σε ένα σημείο οι δανειστές να ζητούν παράλογα πράγματα που θα οδηγήσουν στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορετική μέριμνα;».
Κληθείσα να σχολιάσει τη σύνδεση της δήλωσης του κ. Καμμένου με την κατρακύλα στο Χρηματιστήριο, η κα Χρυσοβελώνη κατέστησε σαφές ότι υπάρχει κατάρρευση των χρηματιστηρίων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που οφείλεται στο ότι υπάρχει γενικότερα μια κακή οικονομική συγκυρία στην Ευρώπη.
«Σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται η πτώση στο χρηματιστήριο με τη συγκεκριμένη δήλωση», είπε η ίδια.
Ως προς τις αγροτικές κινητοποιήσεις η εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνητικού εταίρου τόνισε: «Όταν έχεις αιτήματα σοβαρά και φλέγοντα τότε προσέρχεσαι στο διάλογο όπως έκαναν οι εκπρόσωποι των ελεύθερων επαγγελματικών και των επιστημονικών κλάδων.
Όταν οι αγρότες καλούνται από τον πρωθυπουργό σε διάλογο, όταν διοργανώνονται ειδικές συνεδριάσεις από την επιτροπή της Βουλής και καλούνται να μιλήσουν και δεν πηγαίνουν, αυτό μου δημιουργεί υποψίες.
Δυστυχώς υποκινούνται από ανθρώπους που δεν είναι αμιγώς αγρότες.
Υπάρχουν συνδικαλιστές που δεν είναι αμιγώς αγρότες ή για παράδειγμα γιατροί που απολαμβάνουν τα προνόμια των αγροτών, κάτι που είναι σε βάρος των πραγματικών αγροτών».
Τέλος, έπειτα από την ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν η αστυνομία πρέπει να σταματήσει τα τρακτέρ ή να τα αφήσει να μπουν στην Αθήνα, η κα Χρυσοβελώνη υποστήριξε ότι η αντιμετώπιση είναι θέμα αξιολόγησης της Αστυνομίας και βεβαίως του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τάξης, ενώ κατέληξε πως «εκείνο που εύχομαι είναι να μην υπάρχουν έκτροπα, να μην υπάρχουν ακρότητες».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης