Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΠτΒ): Η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες

Βούτσης (ΠτΒ): Η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες
Μετά και την τρίτη άκαρπη προσπάθεια της Διάσκεψης των Προέδρων να συγκροτηθεί από τα 4/5 των μελών της, όπως προβλέπει το σύνταγμα, ο πρόεδρος της Βουλής προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση
Νομοθετική ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Βούτσης.
Μετά και την τρίτη άκαρπη προσπάθεια της Διάσκεψης των Προέδρων να συγκροτηθεί από τα 4/5 των μελών της, όπως προβλέπει το σύνταγμα, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος της Βουλής προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση.
«Σε ότι με αφορά δεν πρόκειται να έρθει ξανά αυτό το ζήτημα στην Διάσκεψη των Προέδρων.
Σήμερα είναι η τελευταία συνεδρίαση για αυτό το θέμα. Έχουν περάσει τρεις μήνες, έπρεπε να σύμφωνα με το νόμο να έχουμε καταλήξει. Αυτό δεν έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.
«Ακραίες απόψεις που εκκινούσαν και εκφράστηκαν από κάποιες πλευρές για να μην υπάρξει τελικά διαγωνιστική διαδικασία αλλά άλλου είδους εξελίξεις στη χώρα ώστε να μην γίνει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες», τόνισε ο κ. Βούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης