Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ.Καμμένος (ΑΝΕΛ): Να πάμε σε δημοψήφισμα και όχι σε εκλογές εάν δεν τα βρούμε με τους δανειστές

Δ.Καμμένος (ΑΝΕΛ): Να πάμε σε δημοψήφισμα και όχι σε εκλογές εάν δεν τα βρούμε με τους δανειστές
Οι δανειστές θέλουν να οδηγήσουν την κατάσταση έως το τέλος εκβιαστικά υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές θα πρέπει να πάμε σε δημοψήφισμα και όχι σε εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καμμένος υποστήριξε πως δεν χρειάζεται αποσταθεροποίηση της οικονομίας μέσω των εκλογών αλλά υπάρχει και η εναλλακτική του δημοψηφίσματος.
«Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε.
Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος πάντως δεν διευκρίνισε ποιο θα μπορούσε να είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος.
Στο ερώτημα αν τελικά ο λαός πει με συντριπτικό ποσοστό ότι δεν θέλει τα σκληρά μέτρα τι θα κάνει η κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι οι δανειστές θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να υποχωρήσουν.
«Θα είναι ανεύθυνοι αν δεν λάβουν υπόψη τους την απόφαση του ελληνικού λαού», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αναφέροντας πως οι δανειστές θέλουν να οδηγήσουν την κατάσταση ως το τέλος εκβιαστικά.
Ενώ ερωτηθείς για το εάν η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν η λύση σε ενδεχόμενο αδιέξοδο ο κ.Καμμένος είπε ότι «δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή σε τι θα πάμε. Δεν έχουμε πάρει εντολή για δραχμή».
Επιπλέον, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ζήτησε να γίνει έρευνα για τις καταγγελίες περί εισβολής κάποιων στο Νομισματοκοπείο διότι –όπως είπε- αυτό είναι πραξικόπημα εν μέσω δημοκρατίας και πρέπει να ερευνηθεί εάν οι πραξικοπηματίες είναι εντός ή εκτός κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης