Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Εάν ο Τσίπρας έχει χάσει τη δεδηλωμένη να μας το πει – Να αποσυρθεί το ασφαλιστικό

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Εάν ο Τσίπρας έχει χάσει τη δεδηλωμένη να μας το πει – Να αποσυρθεί το ασφαλιστικό
Ο Τσίπρας ήξερε τι έχει να αντιμετωπίσει και επέλεξε να πάει σε εκλογές υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις κυβερνητικές προτάσεις για το ασφαλιστικό.
«Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.
Δεν ξέρω αν θα περάσει από τη Βουλή το ασφαλιστικό.
Καλώ τον κ.Τσίπρα, εάν έχει χάσει τη δεδηλωμένη να το δηλώσει και μετά θα πούμε τι πρέπει να γίνει» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Γεννηματά, η οποία υπογράμμισε πως το σχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση είναι πρόχειρο και «εξοντώνει κοινωνικές ομάδες και μετατρέπει συντάξεις νέων ανθρώπων σε φιλοδώρημα.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδομεί το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης και οδηγεί σε νέες δυσμενείς παρεμβάσεις για τις συντάξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς μοναδική της επιδίωξη να καλύψει το κενό των 2 δισ. που η ίδια δημιούργησε με τις επιλογές της.
Για άλλη μία φορά λέμε: Πάρτε την πρόταση σας πίσω!» τόνισε η κα.Γεννηματά, η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να ακούσει την κατακραυγή από όλους τους πολίτες, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους νέους ανθρώπους.
«Ξεκινήστε επιτέλους έναν ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς της, χωρίς αποκλεισμούς. Εμείς, με δεδομένη την αντίθεσή μας στις παράλογες απαιτήσεις και νεοφιλελεύθερες εμμονές του ΔΝΤ, καταθέσαμε τις προτάσεις μας στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η κυβέρνηση, κάθε μέρα που περνάει, απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά και αδυνατεί να δώσει λύσεις» κατέληξε η κα. Γεννηματά, η οποία πρόσθεσε ότι κ. Τσίπρας ήξερε τι είχε να αντιμετωπίσει και επέλεξε να πάει σε εκλογές διαμορφώνοντας μια κυβέρνηση οριακής πλειοψηφίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης