Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Ο Αλ. Τσίπρας ξέχασε τις συνέπειες των capital controls

Κωνσταντινόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Ο Αλ. Τσίπρας ξέχασε τις συνέπειες των capital controls
«Τα capital controls υπονομεύουν ευθέως την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας», σύμφωνα με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
Ο Αλέξης Τσίπρας ξέχασε τις συνέπειες των capital controls, υποστηρίζει δηκτικά σε ανακοίνωσή του, ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).
Ειδικότερα, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός σε σημερινή ομιλία του σε εκδήλωση της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε πως: «Ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα μέσα από δήθεν συγκινητικές ομιλίες» και πρόσθεσε, «δυστυχώς ξέχασε τις συνέπειες των capital controls».
Στη συνέχεια τόνισε ότι «θα ήταν χρήσιμο η κα Κατσέλη, σαν καλή οικοδέσποινα της εκδήλωσης, να του δώσει την ομιλία της προ ολίγων ημερών για τις συνέπειες των capital controls στις επιχειρήσεις και ειδικότερα στις μικρές και μεσαίες».
Ανέφερε, δε, σκωπτικά πως «ο κ. Τσίπρας θυμίζει τον κ. Δρίτσα, ο οποίος κάνει πως δεν έχει μάθει ακόμα για την πώληση του ΟΛΠ».
Τέλος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε: «Θέλω να υπενθυμίσω στον κ. Τσίπρα ότι, σύμφωνα με δηλώσεις υπουργών του, τα capital controls, που υπονομεύουν ευθέως την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, θα ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης