Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης (αναπληρωτής ΥΠΕΞ): Έτοιμα τα hot spots στα νησιά έως τις 18 Φεβρουαρίου

Ξυδάκης (αναπληρωτής ΥΠΕΞ): Έτοιμα τα hot spots στα νησιά έως τις 18 Φεβρουαρίου
Το τελικό κείμενο για το ασφαλιστικό θα εξαρτηθεί και από τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές υποστήριξε ο κ.Ξυδάκης
Στα καυτά θέματα, το ασφαλιστικό και το προσφυγικό, που απασχολούν την κυβέρνηση τις τελευταίες εβδομάδες και θα την απασχολούν και για τους επόμενους μήνες αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ν. Ξυδάκης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και ερωτηθείς για τις δράσεις που αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού κατόπιν και του τελεσίγραφου των 90 ημερών από την Κομισιόν, ο κ.Ξυδάκης υποστήριξε ότι τα hot spots στα ελληνικά νησιά θα είναι έτοιμα έως τις 18 Φεβρουαρίου.
Ο κ.Ξυδάκης αναφέρομενος στα hot spots, η δημιουργία των οποίων αποτελεί δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην ΕΕ, υπογράμμισε πως για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση τους φέρει μερίδιο ευθύνης και η ΕΕ λόγω τεχνικών παραλείψεων.
Όσον αφορά το έτερο κρίσιμο θέμα για την κυβέρνηση, το ασφαλιστικό, το οποίο έχει βγάλει στους δρόμους τους αγρότες και μια σειρά από εργαζόμενους, ο κ.Ξυδάκης υποστήριξε πως ο οδικός χάρτης για το ασφαλιστικό ήταν προδιαγεγραμμένος από τον Ιούλιο και ότι το ασφαλιστικό ήταν στο τραπέζι από το 2010.
«Το τελικό κείμενο για το ασφαλιστικό που θα κατατεθεί στη Βουλή θα εξαρτηθεί και από τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης