Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Χιλιάδες τίμησαν την εκδήλωση μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων – Τι είπε ο Μιχαλολιάκος

Χρυσή Αυγή: Χιλιάδες τίμησαν την εκδήλωση μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων –  Τι είπε ο Μιχαλολιάκος
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αναφέρθηκε και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις
Χιλιάδες τίμησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τους Ήρωες των Ιμίων, όπως αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της.
Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή για την εκδήλωση αναφέρει τα εξής:
«Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τους Ήρωες των Ιμίων.
Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ευάγγελος Καρακώστας, παρέθεσε το χρονικό της προδοσίας από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, το οποίο έχει χτίσει την ύπαρξή του πάνω στο Αίμα και τις προδομένες Θυσίες των Ελλήνων, είτε αυτές έγιναν στα Ίμια, είτε έγιναν στην Κύπρο.
Εκ μέρους των Κυπρίων αδερφών μας, κατόπιν, στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος μίλησε για την μνήμη των Ηρώων, αναφέροντας ότι το Ε.ΛΑ.Μ δίνει Αγώνα στην Κύπρο για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού την ώρα που οι πολιτικάντηδες δίνουν γη και ύδωρ στους τούρκους.
Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιά, Ιωάννης Λαγός, αναφέρθηκε στους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, οι οποίοι αποτελούν τον φόβο ενός ολόκληρου αντεθνικού καθεστώτος.
Στην συνέχεια το συγκεντρωμένο πλήθος ρίγησε, αφού στο βήμα ανέβηκε ένας ζωντανός Ήρωας, ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος με τις σφαίρες μέσα στο κορμί του ακόμα αναφωνούσε «Ζήτω Η Χρυσή Αυγή», δίνοντας με το παράδειγμά του κουράγιο σε όλους τους αντιστεκόμενους Έλληνες.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε, μετά από δύο χρόνια, επιβεβλημένης από το καθεστώς των μνημονίων, απουσίας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Ο Αρχηγός αναφέρθηκε και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ακριβώς πριν την σοβιετική απαγόρευση.
Οι συριζαίοι βουλευτές πλέον ζούνε με τις συνέπειες της μνημονιακής τους πρακτικής και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που έχει πλημμυρίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Έτσι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στις περιφέρειές τους, ευρισκόμενοι μόνιμα αντιμέτωποι με την οργή των Ελλήνων, που τους αποδοκιμάζουν.
Η εκδήλωση έκλεισε με το καθιερωμένο Προσκλητήριο Νεκρών, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης